TYÖTIIMI

 

Studio Y:n suunnittelutiimi koostuu rakennussuunnittelun, viher- ja maisemasuunnittelun sekä designin ammattilaisista.. Tämänhetkinen ydintiimi edustaa sekä pitkää suunnittelukokemusta että nuorta ennakkoluulotonta suunnitteluasennetta; luovuutta, intohimoa ja vahvaa ammattikokemusta.

Studio Y:n johtava asiantuntija on arkkitehti ja sisustusarkkitehti Helena Ypyä. Hänellä on yli kolmenkymmenen vuoden työkokemus erilaisten projektien suunnittelusta. Arkkitehtisuunnittelusta sekä tietomallikoordinoinnista vastaa projehtiarkkitehti Ville Rantanen. Sisustus- ja tuotesuunnittelusta vastaavat BA architect ja sisustusarkkitehti Ulla Mitiku sekä sisustusarkkitehti Ulla Brunholm. Viher-, maisema- ja ympäristösuunnittelusta vastaa maisema-arkkitehti Sakari Silvennoinen. Richard Emeleus vastaa tilataideteosten ja graafisesta suunnittelusta.

Verkottuneina muiden pienten toimistojen ja eri alojen edustajien ja erityisasiantuntijoiden kanssa eri tyyppisten ja kokoisten projektien hoitaminen sujuu hyvin. Toimimme suomen ja ruotsin kielellä. Tarvittaessa käytämme englantia ja ranskaa.